A fintech forradalom élharcosaiként segítjük a magyar vállalkozásokat

„Üzletfejlesztési problémája mindenkinek van – akár az érett, akár az induló cégeknek. Viszont nem mindenki ismeri fel, hogy van fintech vagy kiberbiztonsági problémája, mert egyszerűen nem gondolkodik ebben.” Ha egy vállalkozó megismeri a fintech nyújtotta lehetőségeket és a kiberbűnözés elleni lépésopciókat, akkor egyúttal az üzletfejlesztésben is izgalmas, új világot nyit meg a vállalkozása számára. A DIG-IT Podcast legújabb epizódjában Málnay Barnabás, a DigitalTech EDIH fintech és üzletfejlesztési szakértője beszélgetett Személyi Lászlóval és Szekér Zoltánnal a fintech megoldásokról.

A podcastbeszélgetésben először egy kis fintech történelemről esik szó az első hitelkártyák és ATM-ek megjelenésétől a Revoluttal kezdődő fintech forradalomig. Majd Barnabás bemutatja a fintech szolgáltatások repertoárját, és részletesebben beszél a legfontosabbakról, mint a kölcsönök, fizetési és tőkepiaci megoldások. A beszélgetés során szóba kerül a DigitalTech EDIH üzletfejlesztési missziója és munkája – mindazok a tanácsadási és képzési szolgáltatások, amelyekkel segíteni tudunk. Támogató tevékenységünkkel hozzájárulunk úgy a fintech cégek fejlődéséhez, mint a nem pénzügyi szereplők, azaz a kis- és középvállalkozások, valamint a közszféra szereplőinek az előrejutásához a fintech használatával. A podcastepizódból megismerhetsz nemzetközi és hazai fintech példákat, sikersztorikat. Valamint szóba kerül a NIS2 és DORA szabályozásokhoz fűződő rendezvénysorozatunk is.

Tudd meg, hogyan tudsz könnyen részt venni bármely képzésünkön, és milyen egyszerűen jelentkezhetsz tanácsadásra! Hallgasd meg a podcastot most, és ismerd meg, hogyan hasznosíthatod a fintech innovációit a mindennapi működésedben! Légy részese a fintech forradalom legújabb fejezetének!

A teljes beszélgetés megtalálható a DIG-IT Podcast csatornáján:

Ha mélyebben is érdekel, hogyan tudod vállalkozásod hétköznapjaiba bevonni a fintech megoldásokat, akkor jelentkezz a DigitalTech EDIH térítésmentes fintech képzéseinek valamelyikére, vagy vegyél részt személyre szabott fintech tanácsadáson!

A „DigitalTech EDIH” c. projekt megvalósulását Magyarország Kormánya, illetve a Miniszterelnökség Területfejlesztési Parlamenti Államtitkársága támogatta.

A DigitalTech EDIH projektet megvalósító konzorcium részére 1.080.000.000 Ft költségvetési támogatás került megítélésre a közvetlen irányítású európai uniós programokban való magyar részvétel növeléséről, valamint egyes közvetlen uniós pályázatok önerő költségének biztosításáról szóló 1612/2022. (XII. 13.) Korm. határozat keretében.

Elérhetőségek

info [kukac] digitaltechedih.hu

EIT Digital Budapest CLC
1117 Budapest, Bogdánfy Utca 10/a.
© 2023 DigitalTech EDIH Magyarország.
Minden jog fenntartva.