Térítésmentes digitális képzések  és tanácsadás

A legjobb helyen jársz, hogy térítésmentesen fejleszthesd vállalkozásod! 

A DigitalTech EDIH programjában térítésmentes képzéseket és személyre szabott tanácsadási szolgáltatásokat vehetsz igénybe üzletfejlesztés, kiberbiztonság, fintech, oktatástechnológia és blokklánc témakörben vezető szakértőktől. 

Ismerd meg, miért és milyen esetben térítésmentes az Európai Unió és Magyarország Kormánya által finanszírozott program erre a linkre kattintva! 

Cégvezetőként bővítenéd tudásod?

Növeld vállalatod hatékonyságát és versenyképességét térítésmentes képzéseink vagy tanácsadási szolgáltatásaink segítségével. Számos olyan képzést kínálunk, amely döntéshozók számára biztosít átfogó képet a digitális technológiák egy-egy területéről, legyen az kiberbiztonság, oktatástechnológia, blokklánc technológia vagy a digitális pénzügyek. Üzletfejlesztési kurzusaink pedig mintha csak rád lennének szabva: a tőkebevonástól az áramvonalasított cégépítésig számos kurzussal támogatjuk céged fejlődését.  

Jelentkezz képzéseinkre, vagy válassz olyan személyre szabott tanácsadási szolgáltatást, amely segít elérni céljaidat! 

Munkavállalóidat fejlesztenéd tovább?

Szeretnéd, ha munkavállalóid lépést tartanak a technológia fejlődésével? Regisztráld kollégáid 4-8 órás térítésmentes képzéseinkre, amelyek akár online is elvégezhetők. Az ország vezető egyetemeinek oktatóiból álló tanári gárdánk öt szakterületen – üzletfejlesztés, kiberbiztonság, fintech, oktatástechnológia és blokklánc technológia – tart kurzusokat kezdőtől a haladó szintig! 

Regisztráld munkatársaid, hogy tovább fejlődhessenek! 

Regisztráció folyamata

A képzések és tanácsadások igénybevételéhez szükség van egy központi céges regisztrációra. A regisztrációt követően létrehozunk számodra egy felhasználói fiókot, amely segítségével jelentkezhetsz a képzéseinkre a képzéses weboldalunkon. 

Ismerd meg személyre szabott tanácsadási szolgáltatásainkat! 

Tanácsadási portfóliónkról a gombra kattintva kapsz részletes információkat: 

Aktuális digitális képzéseinket itt tudod átnézni: 

Kérdésed van?

Minden információt megtalálsz a menüpontok alatt, amennyiben mégsem, vedd fel velünk a kapcsolatot és kollégáink készséggel segítenek! 

blockchain blocklanc teritesmentes szolgaltatasok

A „DigitalTech EDIH” c. projekt megvalósulását Magyarország Kormánya, illetve a Miniszterelnökség Területfejlesztési Parlamenti Államtitkársága támogatta.

A DigitalTech EDIH projektet megvalósító konzorcium részére 1.080.000.000 Ft költségvetési támogatás került megítélésre a közvetlen irányítású európai uniós programokban való magyar részvétel növeléséről, valamint egyes közvetlen uniós pályázatok önerő költségének biztosításáról szóló 1612/2022. (XII. 13.) Korm. határozat keretében.

Elérhetőségek

info [kukac] digitaltechedih.hu

EIT Digital Budapest CLC
1117 Budapest, Bogdánfy Utca 10/a.
© 2023 DigitalTech EDIH Magyarország.
Minden jog fenntartva.