EdTech tanácsadás

Konzultáció és audit

Az EdTech, vagyis az oktatástechnológia kapcsán sokaknak egyértelműen az iskolapadok jutnak eszébe. Pedig az EdTech nem csak iskolai környezetben ad megoldásokat, hanem azon túl is – olyannyira, hogy az egyik legnagyobb iparágnak számít.

A tanácsadói szolgáltatásaink célzottabb konzultációra adnak lehetőséget, ahol a DigitalTech EDIH szakértői testreszabott válaszokat adhatnak az ügyfeleknél felmerülő oktatástechnológiai problémákra.

Teljes tanácsadási portfólió

Kiberbiztonsági bevezetés

Ezen tanácsadó szolgáltatás célja, hogy segítse az ügyfeleket fő kiberbiztonsági kockázataik azonosításában, és útmutatást adjon arra vonatkozóan, hogyan lehet ezeket a kockázatokat kezelni a legmodernebb kiberbiztonsági módszerekkel, eszközökkel és folyamatokkal. A szolgáltatás bevezető azoknak az ügyfeleknek, akiknek nincs világos elképzelésük arról, hogy mit szeretnének elérni a kiberbiztonság terén, ugyanakkor szükségét érzik (vagy kötelességük van) a fejlesztésre. A szolgáltatás igénybevétele után az ügyfél a DigitalTech EDIH más, célzott tanácsadási szolgáltatásaihoz irányítható.

Kiberbiztonsági kockázatelemzés

Ez a kategória több szolgáltatást tartalmaz, amelyek a kiberbiztonsági és adatvédelmi kockázatértékelésre és hatáselemzésre összpontosítanak. Ezekben a szolgáltatásokban különféle módszertanok és eszközök megismertetésével segítjük ügyfeleinket a kockázatértékelési és hatáselemzési feladatok elvégzésében.

Kiberbiztonsági incidensek hatáselemzése

Ez a kategória több szolgáltatást tartalmaz, amelyek a kiberbiztonsági és adatvédelmi kockázatértékelésre és hatáselemzésre összpontosítanak. Ezekben a szolgáltatásokban különféle módszertanok és eszközök megismertetésével segítjük ügyfeleinket a kockázatértékelési és hatáselemzési feladatok elvégzésében.

Stb.

stb

Képzési portfólió

Képzéseinről az alábbi gombra kattintva érhető el további információ.

Hogyan lehet jelentkezni a konzultációra?

A programba történő jelentkezés során a vállalkozás több igényfelmérő egyeztetésen esik át, amelyek a szakmai orientációban segítenek. Ennek eredményeként kollégáink a vállalkozás igényeire szabott szolgáltatásokat határoznak meg és ajánlanak ki. A vállalkozás az ajánlatokat elfogadva veheti igénybe a szolgáltatásokat, párhuzamosan akár többet is, amely során auditáció, konzultáció, és képzés is történhet.

A szolgáltatások térítésmentesek, nem jelentenek a vállalkozás számára közvetlen anyagi kiadást, mivel a vállalkozás az egyébként minden hazai cég számára rendelkezésre álló de minimis keretéből veheti igénybe a szolgáltatásokat. A de minimis egy vállalkozástámogatás, amely a cégek versenyképességének növelésének céljából jött lére, ezzel segítve a cégek fejlődését a piacon.

Ismered már az EDIH programban való részvételnek folyamatát?

Amennyiben még nem, látogasd meg a „Hogyan működik” oldalunkat, ahol megismered a teljes folyamat egyes állomásait, a konzultáció térítésmentes igénybevételének feltételeit.

Jelentkezés

A jelentkezés gombra kattintva átirányítunk a jelentkezői űrlapra!

Kiberbiztonsági konzultációt szeretnél igénybe venni?

Jelentkezz az általad kiszemelt konzultációra a jelentkezés gombra kattintva.

Nem tudod még mi adhat megoldást, de fejlődni szeretnél?

Jelentkezz az alábbi gombra kattintva, majd a kollégáink segítenek a megfelelő orientációban!

Segítségre van szükséged?

Írj nekünk!

Munkatársunk a lehető leghamarabb felveszi veled a kapcsolatot.

Név(Kötelező)
background glow 02
background glow 02

A „DigitalTech EDIH” c. projekt megvalósulását Magyarország Kormánya, illetve a Miniszterelnökség Területfejlesztési Parlamenti Államtitkársága támogatta.

A DigitalTech EDIH projektet megvalósító konzorcium részére 1.080.000.000 Ft költségvetési támogatás került megítélésre a közvetlen irányítású európai uniós programokban való magyar részvétel növeléséről, valamint egyes közvetlen uniós pályázatok önerő költségének biztosításáról szóló 1612/2022. (XII. 13.) Korm. határozat keretében.

Elérhetőségek

info [kukac] digitaltechedih.hu

EIT Digital Budapest CLC
1117 Budapest, Bogdánfy Utca 10/a.
© 2023 DigitalTech EDIH Magyarország.
Minden jog fenntartva.