FinTech tanácsadás

Konzultáció és audit

A pénzügyekkel kapcsolatos folyamatokat szélsebes iramban újítják meg/írják újra azok a technológiai megoldások, amelyeket gyűjtőnéven fintech-nek nevezünk (a magyarban is közkeletű szó az angol financial technology rövidítése). Ezek a változások nem csak a pénzügyi szektorban dolgozókat érintik, hanem mindnyájunkat, hiszen aligha képzelhető el egy 21. századi cég, vagy akár egy magánember élete anélkül, hogy így vagy úgy bekapcsolódjon a pénzügyi szektorba: pénzt utaljon, biztosítást kössön, bevételeket és kiadásokat tervezzen, könyveljen, kamatra kölcsönadja a megtakarítását (pl. egy banknak) vagy éppen kölcsönt vegyen fel.

A fintech megoldások ismerete számos előnnyel járhat kis- vagy középvállalkozásod számára. A legújabb digitális pénzügyi szolgáltatások révén egyszerűbbé, gyorsabbá és olcsóbbá válnak az üzleti tranzakciók, az ezeket támogató háttérrendszerek és a pénzügyi szolgáltatások igénybevétele. A digitális fintech megoldások ráadásul jellemzően rugalmasabbak, testre szabhatóbbak és olykor még biztonságosabbak is, mint a pénzügyi szolgáltatások korábbi generációi. A fintech világ megismerése ezért fontos eszköz lehet egy cég számára, hogy növelje költséghatékonyságát és versenyképességét.

A DigitalTech EDIH célja, hogy a kis- és középvállalkozások számára hasznos ismereteket adjon át és innovációs lehetőségeket közvetítsen – egyéb területek mellett – a modern pénzügyi technológiák területén is. Küldetésünket egyrészt a magyarországi kis- és középvállalkozások igényei szerint kialakított képzések, másrészt személyre szabott tanácsadási szolgáltatások keretében teljesítjük.

A fintech rövid története

A tanácsadói szolgáltatásaink célzottabb konzultációra adnak lehetőséget, ahol a DigitalTech EDIH szakértői testreszabott válaszokat adhatnak az ügyfeleknél felmerülő fintech problémákra.

Teljes tanácsadási portfólió

Képzési portfólió

Képzéseinről az alábbi gombra kattintva érhető el további információ.

Hogyan lehet jelentkezni a konzultációra?

A programba történő jelentkezés során a vállalkozás több igényfelmérő egyeztetésen esik át, amelyek a szakmai orientációban segítenek. Ennek eredményeként kollégáink a vállalkozás igényeire szabott szolgáltatásokat határoznak meg és ajánlanak ki. A vállalkozás az ajánlatokat elfogadva veheti igénybe a szolgáltatásokat, párhuzamosan akár többet is, amely során auditáció, konzultáció, és képzés is történhet.

A szolgáltatások térítésmentesek, nem jelentenek a vállalkozás számára közvetlen anyagi kiadást, mivel a vállalkozás az egyébként minden hazai cég számára rendelkezésre álló de minimis keretéből veheti igénybe a szolgáltatásokat. A de minimis egy vállalkozástámogatás, amely a cégek versenyképességének növelésének céljából jött lére, ezzel segítve a cégek fejlődését a piacon.

Ismered már az EDIH programban való részvételnek folyamatát?

Amennyiben még nem, látogasd meg a „Hogyan működik” oldalunkat, ahol megismered a teljes folyamat egyes állomásait, a konzultáció térítésmentes igénybevételének feltételeit.

Jelentkezés

A jelentkezés gombra kattintva átirányítunk a jelentkezői űrlapra!

Kiberbiztonsági konzultációt szeretnél igénybe venni?

Jelentkezz az általad kiszemelt konzultációra a jelentkezés gombra kattintva.

Nem tudod még mi adhat megoldást, de fejlődni szeretnél?

Jelentkezz az alábbi gombra kattintva, majd a kollégáink segítenek a megfelelő orientációban!

Segítségre van szükséged?

Írj nekünk!

Munkatársunk a lehető leghamarabb felveszi veled a kapcsolatot.

Név(Kötelező)
background glow 02
background glow 02

A „DigitalTech EDIH” c. projekt megvalósulását Magyarország Kormánya, illetve a Miniszterelnökség Területfejlesztési Parlamenti Államtitkársága támogatta.

A DigitalTech EDIH projektet megvalósító konzorcium részére 1.080.000.000 Ft költségvetési támogatás került megítélésre a közvetlen irányítású európai uniós programokban való magyar részvétel növeléséről, valamint egyes közvetlen uniós pályázatok önerő költségének biztosításáról szóló 1612/2022. (XII. 13.) Korm. határozat keretében.

Elérhetőségek

info [kukac] digitaltechedih.hu

EIT Digital Budapest CLC
1117 Budapest, Bogdánfy Utca 10/a.
© 2023 DigitalTech EDIH Magyarország.
Minden jog fenntartva.