Naprakészen Millásreggelivel!

„Az EDIH-ek célja a digitális érettség emelésén keresztül növelni a hazai kkv-k versenyképességét nem csak európai, de globális viszonylatban is.” – hangzott el a hétfői Millásreggeli kkv-knak szóló blokkjában. Horváth Gergely, a DigitalTech EDIH szakmai vezetője, az EIT Digital digitalizációért felelős ökoszisztéma vezetője beszélt a rádióban arról, hogyan segít a DigitalTech EDIH a hazai KKV-k üzletfejlesztésében.

A legfontosabb kérdések aköré szerveződtek, hogy milyen szerepet tölt be a DigitalTech EDIH a hazai kis- és középvállalkozások digitális érettségének növelésében, valamint hogyan tudják a kkv-k igénybe venni a szolgáltatásainkat.

A rádióinterjú legfontosabb témái pontokba szedve:

  • Mi az EDIH, és milyen célokat szolgál a DigitalTech EDIH?
  • Hogyan jelentkezhetnek a kkv-k a DigitalTech EDIH programjára?
  • Mennyibe kerülnek a szolgáltatások a kkv-k számára? Kik a program támogatói?
  • Milyen típusú és témájú szolgáltatásokat kínál a DigitalTech EDIH?
  • Melyek a leggyakoribb üzletfejlesztési kérdések, igények a kkv-k részéről (pl. mesterséges intelligencia, test-before-invest, tőkeszerzés)?
  • Hogyan zajlik a személyre szabott tanácsadás, ha egy vállalkozás már kiforrott technológiát szeretne továbbfejleszteni?

Köszönjük a beszélgetést Mihálovits Andrásnak és Kántor Endrének.

A teljes interjú megtalálható a Millásreggeli SoundCloud csatornáján:

Ha tudni szeretnéd, milyen üzletfejlesztési képzésekkel és tanácsadással tudjuk segíteni a vállalkozásod a fejlődésben, akkor jelentkezz a DigitalTech EDIH térítésmentes üzletfejlesztési képzéseinek valamelyikére, vagy vegyél részt személyre szabott üzletfejlesztési tanácsadáson!

A „DigitalTech EDIH” c. projekt megvalósulását Magyarország Kormánya, illetve a Miniszterelnökség Területfejlesztési Parlamenti Államtitkársága támogatta.

A DigitalTech EDIH projektet megvalósító konzorcium részére 1.080.000.000 Ft költségvetési támogatás került megítélésre a közvetlen irányítású európai uniós programokban való magyar részvétel növeléséről, valamint egyes közvetlen uniós pályázatok önerő költségének biztosításáról szóló 1612/2022. (XII. 13.) Korm. határozat keretében.

Elérhetőségek

info [kukac] digitaltechedih.hu

EIT Digital Budapest CLC
1117 Budapest, Bogdánfy Utca 10/a.
© 2023 DigitalTech EDIH Magyarország.
Minden jog fenntartva.