Milyen folyamatok történnek a jelentkezés után?

A DigitalTech EDIH széles szolgáltatási palettát kínál, melyeket igénybe véve az ügyfelek különböző életutakat járhatnak be az EDIH folyamatos támogatása mellett. Szolgáltatásaink térítésmentesek azon ügyfeleink számára, amelyek rendelkeznek megfelelő mértékű de minimis kerettel.

Részt szeretnék venni egy tanfolyamon

Ha a honlapunkon való böngészés során az egyik tanfolyamunk felkelti az érdeklődésed, akkor kiválasztva a tanfolyamot, a regisztrációs adatok megadásával jelezheted felénk a részvételi szándékodat. Válasz e-mailünkben a konkrét tanfolyamon való részvételre vonatkozóan megküldjük a megállapodástervezetet, amelyben feltüntetjük a képzés díját, melyet a szervezet a de minimis kerete terhére ingyenesen vehet igénybe.

A szerződés aláírásával a szervezet jogi képviselője nyilatkozik a szükséges de minimis keret rendelkezésre állásáról. A képzésen résztvevő személlyel a képzést biztosító EDIH partner képzési szerződést köt a magyar felnőttképzési törvénynek megfelelően. A jogosultsági ellenőrzést követően visszaigazoljuk a regisztrációt a megadott létszámban, helyen és időben a kiválasztott tanfolyamra.

Személyes tanácsadás érdekel vagy tájékozódnék a szolgáltatásokról

Ha egy adott tanácsadás jellegű szolgáltatásunk érdekel vagy a széles szolgáltatási palettán még nem tudtál eligazodni és kiválasztani a számodra legrelevánsabb szolgáltatást/szolgáltatáscsomagot, akkor regisztrálj a programunkba és kezd meg az ügyfél életutad.

A regisztrációt követően egy rövid online kérdőív kitöltésével tájékozódunk előzetesen arról, hogy a szervezet hol tart most a digitalizációban. A regisztrációkor megbeszélést tudsz foglalni a tanácsadó kollégánknál, aki az indító megbeszélésen a szervezet számára érdekes és hasznos tréning vagy tanácsadás jellegű szolgáltatásaink beazonosításában segít a szervezet konkrét digitalizációhoz kötődő igényei és problémái mentén. Az általános digitális státuszfelmérést követően a második megbeszélésen már a kiválasztott szolgáltatási terület ágazati szakértőjével folytatja az ügyfél az egyeztetést, akihez online naptárban már az első megbeszélés során időpontot tud foglalni. A részletes szakterületi megbeszélés célja a konkrét tanácsadási igény és a fejlesztéshez vezető terv rögzítése.

Felkészülés a tanácsadásra

A szolgáltatási terv része az árajánlat, amely rögzíti a de minimis keret terhére igénybe vehető akár 100%-os engedményt is. A szerződés aláírásával a szervezet jogi képviselője nyilatkozik, hogy rendelkezésére áll a szükséges de minimis keret, amely alapján a szolgáltatást a szervezet térítésmentesen veheti igénybe. A jogosultsági ellenőrzést követően a tanácsadási terv megvalósítása megkezdődik.

A tanácsadás

Tanácsadóink a tanácsadási terv mentén a szervezettel közösen valósítják meg a tanácsadást az előre tervezett ütemezés szerint.

Utókövetés és hatásvizsgálat

A szolgáltatás teljesülését követően a szolgáltatásról szóló de minimis igazolást a szervezet számára az EDIH megküldi, melynek azt a könyvelésében fel kell tüntetnie. A tanácsadási kör zárásakor a szervezetnek lehetősége van új szolgáltatási igény jelzésére, mellyel egy újabb tanácsadási ciklus veszi kezdetét.

A DigitalTech EDIH számára kulcsfontosságú, hogy minőségi szolgáltatásaival valódi hatást érjen el ügyfeleinél, ezért a tanácsadási szolgáltatásunk lezárását követően 1 évvel visszamérjük a szolgáltatásunk hatékonyságát, melyben ügyfeleink közreműködésére számítunk.  

Jelentkezés

A jelentkezés gombra kattintva átirányítunk a jelentkezői űrlapra!

Üzletfejlesztési konzultációt szeretnél igénybe venni?

Jelentkezz az általad kiszemelt konzultációra a jelentkezés gombra kattintva.

Nem tudod még mi adhat megoldást, de fejlődni szeretnél?

Jelentkezz az alábbi gombra kattintva, majd a kollégáink segítenek a megfelelő orientációban!

Segítségre van szükséged?

Írj nekünk!
Munkatársunk a lehető leghamarabb felveszi veled a kapcsolatot.

A „DigitalTech EDIH” c. projekt megvalósulását Magyarország Kormánya, illetve a Miniszterelnökség Területfejlesztési Parlamenti Államtitkársága támogatta.

A DigitalTech EDIH projektet megvalósító konzorcium részére 1.080.000.000 Ft költségvetési támogatás került megítélésre a közvetlen irányítású európai uniós programokban való magyar részvétel növeléséről, valamint egyes közvetlen uniós pályázatok önerő költségének biztosításáról szóló 1612/2022. (XII. 13.) Korm. határozat keretében.

Elérhetőségek

info [kukac] digitaltechedih.hu

EIT Digital Budapest CLC
1117 Budapest, Bogdánfy Utca 10/a.
© 2023 DigitalTech EDIH Magyarország.
Minden jog fenntartva.