Kérünk, hogy a lehető legpontosabban add meg a kért adatokat, mert az itt megadott információk alapján generáljuk majd az adminisztrációhoz szükséges jogi dokumentumokat.

A jelentkezés 3 – 7 percet vesz igénybe.

A programba való regisztráció két részből áll. A jelentkezés után a vállalkozás digitális érettségét felmérő kérdőívet is ki kell tölteni.

A kényelem és a gyorsabb haladás érdekében javasoljuk az űrlap asztali (PC, laptop) számítógépről történő kitöltését.


Mielőtt elkezded a kitöltést, győződj meg róla, hogy vállalkozásod KKV-nak minősül-e!

KKV-nak minősül az a vállalkozás, amelynek

• összes foglalkoztatotti létszáma 250 főnél kevesebb, és
• éves nettó árbevétele legfeljebb 50 millió eurónak megfelelő forintösszeg, vagy
mérlegfőösszege legfeljebb 43 millió eurónak megfelelő forintösszeg.

A KKV minősítés megállapításáról ezen a linken olvashatsz bővebben!

Amennyiben iskolával, önkormányzati vagy közfeladatot ellátó szervezettel regisztrálnál, kérjük használd ezt a felületet!

jelentkezes lepesei digitaltech edih

Az adószám megadásával átirányítunk egy regisztrációs űrlapra. Egyes böngészők fokozott biztonsági alapbeállításai miatt lehetséges, hogy a regisztrációs űrlap nem tölt be és egy üres oldalra érkezve találjuk magunkat

A probléma megoldását illetően javasoljuk a Google Chrome vagy Edge böngésző használatát, vagy fokozottan figyelj a böngésződ alapbeállításaira. A legtöbb böngészőnél elérhető valamilyen „nyomkövetés megelőzése” funkció, amely blokkolhatja az űrlap megjelenését.

Firefox esetén:  továbbfejlesztett nyomkövetési elleni védelme
Safari esetén: webhelyeken keresztüli nyomkövetés megelőzése 
Chrome esetén: nincs nyomon követés funkció
Edge esetén: nyomkövetés megakadályozása

Megoldás: ezen funkciókat a betöltendő oldal esetén kapcsoljuk ki. Ezt jellemzően megtehetjük a címsor mező elején látható beállítás ikonoknál.


Adószám

Kérjük add meg a céged / szervezeted adószámának első 8 számjegyét, hogy ellenőrízni tudjuk, részt veszel-e már a DigitalTech EDIH programban.

A „DigitalTech EDIH” c. projekt megvalósulását Magyarország Kormánya, illetve a Miniszterelnökség Területfejlesztési Parlamenti Államtitkársága támogatta.

A DigitalTech EDIH projektet megvalósító konzorcium részére 1.080.000.000 Ft költségvetési támogatás került megítélésre a közvetlen irányítású európai uniós programokban való magyar részvétel növeléséről, valamint egyes közvetlen uniós pályázatok önerő költségének biztosításáról szóló 1612/2022. (XII. 13.) Korm. határozat keretében.

Elérhetőségek

info [kukac] digitaltechedih.hu

EIT Digital Budapest CLC
1117 Budapest, Bogdánfy Utca 10/a.
© 2023 DigitalTech EDIH Magyarország.
Minden jog fenntartva.