Tanácsadási szolgáltatások

Cégre szabott konzultáció és audit

A térítésmentes tanácsadói szolgáltatásaink célzottabb konzultációra adnak lehetőséget, ahol a DigitalTech EDIH szakértői testreszabott válaszokat tudnak nyújtani az ügyfeleknél felmerülő problémákra. A digitalizációs kihívások egyaránt érintik a vállalkozásokat és a közszférát is, így programunkban a térítésmentes képzések mellett, szakértői csapatok piacvezető szakértelmét és tapasztalatát kínáljuk az együttműködés során.

Szakterületek

A DigitalTech EDIH programban 5 szakterületen vehető igénybe konzultációs szolgáltatás.

Blockchain tanácsadások

FinTech tanácsadások

Üzletfejlesztési tanácsadások

Kiberbiztonsági tanácsadások

EdTech tanácsadások

Hogyan lehet jelentkezni a konzultációra?

A programba történő jelentkezés során a vállalkozás több igényfelmérő egyeztetésen esik át, amelyek segítik a szakmai orientációban. Ennek eredményeként kollégáink a vállalkozás igényeire szabott szolgáltatásokat határoznak meg és ajánlanak ki. A vállalkozás az ajánlatokat elfogadva veheti igénybe a szolgáltatásokat – párhuzamosan akár többet is –, amely során auditáció, konzultáció és képzés is történhet.

A szolgáltatások térítésmentesek, nem jelentenek a vállalkozás számára közvetlen anyagi kiadást, mivel az adószámmal rendelkező hazai vállalkozások (EV-k, KKV-k, SMCC-k) és közintézmények számára rendelkezésre álló „de minimis” keretből lehet igénybe venni a szolgáltatásokat. A de minimis egy vállalkozástámogatás, amely a cégek versenyképességének növelése céljából jött létre, segítve fejlődésüket a piacon. Tudj meg többet a „De Minimis” keretről ezen a linken.

Ismered már az EDIH programban való részvétel folyamatát?

Ha még nem, látogasd meg a Hogyan működik oldalunkat, ahol megismerheted a teljes folyamat egyes állomásait, a konzultáció térítésmentes igénybevételének feltételeit.

Jelentkezés

A jelentkezés gombra kattintva átirányítunk a jelentkezői űrlapra!

Konzultációt szeretnél igénybe venni?

Jelentkezz az alábbi gombra kattintva!

Ismerd meg a jelentkezés folyamatát

Ismerd meg milyen regisztrációs lépésekkel juthatsz el a térítésmentes szolgáltatásainkig.

Segítségre van szükséged?

Írj nekünk!

Munkatársunk a lehető leghamarabb felveszi veled a kapcsolatot.

Név(Kötelező)
background glow 02
background glow 02

A „DigitalTech EDIH” c. projekt megvalósulását Magyarország Kormánya, illetve a Miniszterelnökség Területfejlesztési Parlamenti Államtitkársága támogatta.

A DigitalTech EDIH projektet megvalósító konzorcium részére 1.080.000.000 Ft költségvetési támogatás került megítélésre a közvetlen irányítású európai uniós programokban való magyar részvétel növeléséről, valamint egyes közvetlen uniós pályázatok önerő költségének biztosításáról szóló 1612/2022. (XII. 13.) Korm. határozat keretében.

Elérhetőségek

info [kukac] digitaltechedih.hu

EIT Digital Budapest CLC
1117 Budapest, Bogdánfy Utca 10/a.
© 2023 DigitalTech EDIH Magyarország.
Minden jog fenntartva.