Képzések

A DigitalTech EDIH a vállalatok digitális átállásának elősegítése érdekében az ügyfelek számára – a tanácsadások mellett – a kiberbiztonság, az oktatási (edtech), a pénzügyi (fintech) és a blokklánc-technológiák, valamint az üzletfejlesztés területén képzéseket kínál.

A képzések elvégzésére általában kisebb csoportokban, fél-, egy- és kétnapos események formájában van lehetőség. Valamennyi területen vannak olyan képzések, amelyek az ügyfelek első digitális transzformációs lépéseit támogatják, miközben más képzések a nemzetközi piacokon is versenyképes ügyfelek számára az adott szakterület aktuális kihívásait és válaszait ismertetik.

A DigitalTech EDIH a rövid, egy-egy témakörrel foglalkozó képzéseken túl egy-egy célcsoport számára több képzés elvégzését elismerő, összetett képzési tanúsítványok (ÖKT) megszerzésére is lehetőséget nyújt.

A képzések a KKV-k és a közintézmények munkatársai számára térítésmentesek.

Képzési portfólió

A DigitalTech EDIH a kiberbiztonsági, edtech, fintech, blokklánc és üzletfejlesztési képzéseit a felnőttképzési jogszabályok szerint nyújtja. A képzéseket a konzorcium egyetemi (BME, Debreceni Egyetem, Edutus, ELTE) és a KDRIÜ munkatársai tartják. Az egy-egy témakörre koncentráló 4-16 órás képzések sikeres elvégzését a szolgáltató intézmény tanúsítvánnyal ismeri el.

Összetett képzési tanúsítványok

A DigitalTech EDIH összetett képzéseket, illetve képzési tanúsítványokat kínál, amelyekről az alábbi gombra kattintva olvashatók a részletek. 

Képzésekkel kapcsolatos jelentkezési feltételek

A DigitalTech EDIH a kiberbiztonsági, edtech, fintech, blokklánc és üzletfejlesztési képzéseit a felnőttképzési jogszabályok szerint nyújtja. Ismerd meg a jelentkezés feltételeit és folyamatát. 

Jelenleg elérhető képzéseink

Átirányítunk az képzési aloldalunkra, ahol a szűrők segítségével megtalálhatod a számodra aktuális választékot. 

Üzletfejlesztés

Nézd meg a jelenleg elérhető képzések listáját.

Kiberbiztonság

Nézd meg a jelenleg elérhető képzések listáját.

Blockchain

Nézd meg a jelenleg elérhető képzések listáját.

EdTech

Nézd meg a jelenleg elérhető képzések listáját.

FinTech

Nézd meg a jelenleg elérhető képzések listáját.

DigitalTech konzultációk

Ismerd meg a DigitalTech tanácsadási szolgáltatásait is:

Nem tudod még mi nyújthat megoldást, de fejlődni szeretnél?

Csak jelentkezz az alábbi gombra kattintva és munkatársaink segítenek az orientációban!

A „DigitalTech EDIH” c. projekt megvalósulását Magyarország Kormánya, illetve a Miniszterelnökség Területfejlesztési Parlamenti Államtitkársága támogatta.

A DigitalTech EDIH projektet megvalósító konzorcium részére 1.080.000.000 Ft költségvetési támogatás került megítélésre a közvetlen irányítású európai uniós programokban való magyar részvétel növeléséről, valamint egyes közvetlen uniós pályázatok önerő költségének biztosításáról szóló 1612/2022. (XII. 13.) Korm. határozat keretében.

Elérhetőségek

info [kukac] digitaltechedih.hu

EIT Digital Budapest CLC
1117 Budapest, Bogdánfy Utca 10/a.
© 2023 DigitalTech EDIH Magyarország.
Minden jog fenntartva.