uzletfejlesztes business development podcast digitpodcast digitaltech edih

Üzletfejlesztés kis- és középvállalkozói szinten a DigitalTech EDIH-nél

Az üzletfejlesztés a DigitalTech EDIH tevékenységeinek horizontális eleme a fintech, edtech, blockchain és cyber security mellett – Dékány Donát, a DigitalTech EDIH üzletfejlesztésért felelős szakértője beszélgetett Személyi Lászlóval és Szekér Zoltánnal, a DIG-IT Podcast műsorvezetőivel márciusban a program nyújtotta lehetőségekről. 

A még csak most induló és a már évtizedes múltra visszatekintő kis- és középvállalkozások számára is érdekesek és jól hasznosíthatóak a podcastbeszélgetés során elhangzott üzletfejlesztéshez kapcsolódó információk. Többek között olyan fontos kérdések merültek fel, mint hogy miben különbözik a DigitalTech EDIH üzletfejlesztési programja egy klasszikus tanácsadáshoz képest, kik jelentkezhetnek a programra, és milyen hatékonyságnövelő vagy elakadáson átlendítő megoldásokkal tudjuk támogatni a kis- és középvállalkozásokat. 

Ismerd meg, mit jelent számunkra az üzletfejlesztés, hogyan tudjuk vállalkozásod működését a sajátosságaira szabottan optimalizálni, a növekedésben és a mai világban elengedhetetlen digitális átalakulásban segíteni, hogy versenyképes és nyereséges legyen! 

A teljes interjú megtalálható a DIG-IT Podcast csatornáján:

Ha mélyebben is érdekel, hogyan tudod vállalkozásod működését fejleszteni, akkor jelentkezz a DigitalTech EDIH térítésmentes üzletfejlesztési képzéseinek valamelyikére, vagy vegyél részt személyre szabott üzletfejlesztési tanácsadáson!

A „DigitalTech EDIH” c. projekt megvalósulását Magyarország Kormánya, illetve a Miniszterelnökség Területfejlesztési Parlamenti Államtitkársága támogatta.

A DigitalTech EDIH projektet megvalósító konzorcium részére 1.080.000.000 Ft költségvetési támogatás került megítélésre a közvetlen irányítású európai uniós programokban való magyar részvétel növeléséről, valamint egyes közvetlen uniós pályázatok önerő költségének biztosításáról szóló 1612/2022. (XII. 13.) Korm. határozat keretében.

Elérhetőségek

info [kukac] digitaltechedih.hu

EIT Digital Budapest CLC
1117 Budapest, Bogdánfy Utca 10/a.
© 2023 DigitalTech EDIH Magyarország.
Minden jog fenntartva.