kiberbiztonsagi utmutato kkv

Így védd magad! – kiberbiztonsági útmutató kkv-knak

A hangzatos cím mögött olyan kincs értékű, gyakorlatias tartalom van, aminek az ismerete minden kis- és középvállalkozó számára elengedhetetlen. Ha biztonságban akarod tudni a saját és vállalkozásod adatait, hozzáféréseit, akkor lapozd át az EIT Digital és a Huawei új kiberbiztonsági kiadványát, amelyhez a DigitalTech EDIH kiberbiztonsági szakértői is adtak ajánlást. 

Onnantól, hogy reggel felkelsz, és bekapcsolod a telefonodon az internetet, máris az életed leghétköznapibb részévé válik az informatika. Egy átlagos hétköznapon eszedbe jut, hogy bármikor megtámadhatnak? Nem, mert a legtöbbször nem történik semmi baj. Viszont az az egy alkalom, amikor mégis beüt a „krach”, elképesztően mély nyomot tud hagyni. A legtöbb napon nem lopják el idegenek az adatainkat, nem férnek hozzá a fotóinkhoz és nem tiltanak ki a saját fiókunkból, de ha egyszer megtörténik, akkor hirtelen elveszíthetjük eszmei és anyagi értékeinket, időnket és a biztonságérzetünket is. Még nagyobb a csapás, ha nem is csak saját adataink, hanem egy cég teljes rendszere, az ügyfelek cégbe vetett bizalma forog kockán, és esetleg még zsarolással is szembe kell néznünk. Ezt a borús jövőképet hivatott felülírni az a remek kiberbiztonsági kiadvány, amely mindenki számára érthetően, pontokba szedve foglalja össze azt, hogy milyen lépésekkel tudod megvédeni a saját és vállalkozásod adatait a mai digitalizált világban.

Ha mélyebben is érdekel, hogyan tudod megvédeni vállalkozásod adatait, rendszereit, akkor jelentkezz a DigitalTech EDIH térítésmentes kiberbiztonsági képzéseinek valamelyikére, vagy vegyél részt személyre szabott kiberbiztonsági tanácsadáson:

A „DigitalTech EDIH” c. projekt megvalósulását Magyarország Kormánya, illetve a Miniszterelnökség Területfejlesztési Parlamenti Államtitkársága támogatta.

A DigitalTech EDIH projektet megvalósító konzorcium részére 1.080.000.000 Ft költségvetési támogatás került megítélésre a közvetlen irányítású európai uniós programokban való magyar részvétel növeléséről, valamint egyes közvetlen uniós pályázatok önerő költségének biztosításáról szóló 1612/2022. (XII. 13.) Korm. határozat keretében.

Elérhetőségek

info [kukac] digitaltechedih.hu

EIT Digital Budapest CLC
1117 Budapest, Bogdánfy Utca 10/a.
© 2023 DigitalTech EDIH Magyarország.
Minden jog fenntartva.