Az EDIH-ek szerepe és lehetőségei a SimpleTrends Podcast legújabb epizódjában

Angyal Ivett, az EIT Digitalon belül működő EDIH-ek operatív vezetője a SimpleTrends Podcast csatornáján részletesen beszélt a magyarországi vállalkozások digitalizációs szintjéről, nehézségeiről és lehetőségeiről.

Az epizódból megtudhatod, hogyan támogatják az Európai Digitalizációs és Innovációs Központok (EDIH) a kis- és középvállalkozásokat a digitalizáció útján, és milyen konkrét tevékenységekkel segítik őket.

Ivett kitér arra is, hogy mik a legfontosabb gátló és serkentő tényezők a magyar vállalatok digitalizációjában, valamint hogyan lehet elindulni a digitalizáció útján. Az epizódban választ kapunk arra is, hogy Magyarország hogyan áll a digitalizáció terén. Ivett összehasonlítja a nyugati országok és a magyarországi EDIH-ek tevékenységeit, valamint a külföldi és belföldi vállalkozások digitalizációs hozzáállását és helyzetét is.

Mindezek mellett szó esik a jelenleg is elérhető képzésekről a DigitalTech EDIH-nél, azok időtartamáról és népszerűségéről. Hallgasd meg ezt az értékes beszélgetést, ahol rengeteg információt hallhatsz az EDIH-ek tevékenységéről és a digitalizáció adta lehetőségekről!

A teljes interjú megtalálható a SimpleTrends Podcast csatornáján:

Ha mélyebben is érdekel, hogyan tudod elindítani vállalkozásod a digitalizáció útján, akkor ismerd meg a DigitalTech EDIH térítésmentes képzési és tanácsadási szolgáltatásait, majd jelentkezz további információért az oldal alján!

A „DigitalTech EDIH” c. projekt megvalósulását Magyarország Kormánya, illetve a Miniszterelnökség Területfejlesztési Parlamenti Államtitkársága támogatta.

A DigitalTech EDIH projektet megvalósító konzorcium részére 1.080.000.000 Ft költségvetési támogatás került megítélésre a közvetlen irányítású európai uniós programokban való magyar részvétel növeléséről, valamint egyes közvetlen uniós pályázatok önerő költségének biztosításáról szóló 1612/2022. (XII. 13.) Korm. határozat keretében.

Elérhetőségek

info [kukac] digitaltechedih.hu

EIT Digital Budapest CLC
1117 Budapest, Bogdánfy Utca 10/a.
© 2023 DigitalTech EDIH Magyarország.
Minden jog fenntartva.